top of page

Bruk VimScore appen idag!

app store2.png
google play.png

Hvordan bruke VimScore?

VimScore skal være enkel å bruke. Du kan laste ned VimScore både på App Store og Google Play, og fungerer derfor både for iPhone og Android mobiler. 

Når du har lastet ned appen, starter du med å legge informasjon om deg og ditt aktivitetsnivå. I tillegg gjennomfører du en selvevaluering for å kunne finne de beste treningsøvelsene for deg. Du kan også velge å gjennomføre en fysisk test, se veiledning her.

Du kan starte å bruke appen med én gang, og å registrere profil er frivillig. Likevel anbefaler vi å registrere profil, slik at data om din trening blir lagret i skyen og derfor kan hentes ut fra flere telefoner/backup

Etter informasjon er lagt inn, vil du komme til hovedsiden hvor du kan gjennomføre en økt eller registrere aktivitet.

Velg sted

Trykker du på gjennomfør økt, vil du få muligheten til å bestemme om du er på treningssenter eller hjemme. Du vil ha mulighet til å tilpasse treningsøktene mht til styrke, utholdenhet, balanse og fleksibilitet. På denne måten kan du fokusere på en gruppe mer enn en annen gruppe om du vil. Du setter også hvor mye tid du ønsker å bruke på treningsaktiviteten.

Skjermbilde_2023-05-05_kl._12.15.25-removebg-preview.png
Skjermbilde_2023-05-05_kl._12.26.29-removebg-preview.png

Lag økt

Når du er fornøyd med valgene du har tatt, trykker du på "lag økt". Her vil du da få en oppsummering av "dagens treningsøkt" med titler og total tid på hver økt. Disse aktivitetene er basert på informasjon du har lagt inn om deg selv.

 

Når du er klar trykker du "Start". Underveis i prosessen vil du få animerte videoer om hvordan du gjennomfører treningsøkten. Liker du ikke oppgaven vil du også ha mulighet til å endre valget underveis i treningen ved å swipe til høyre. Antall valg varierer.

Dagens treningsøkt
Dagens treningsøkt treningssenter
Skjermbilde_2023-05-05_kl._12.15.55-removebg-preview.png

Når du er ferdig

Når du er ferdig får du en oversikt over alle aktivitetene du har gjort.  Du trykker deretter på "Lagre" og vil bli sendt til hovedsiden. Her vil du få en oversikt over aktivitetene du har gjort denne uken. Denne vil også fargekodes ut ifra kategori: fleksibilitet (rød), utholdenhet (blå), balanse (grønn) og styrke (gul) og vil vise antall minutter du har gjennomført for hver kategori. Dette er kun lagret på mobilen fram til du har laget deg en profil.

Målsetting

Det er også mulig å sette seg mål. Dette er for å bli mer motivert til å gjennomføre trening og aktivitet. Dette målet skal kontinuerlig endres, da dette er et ukentlig mål. Dette kan være enten antall minutter per uke, antall minutter per kapasitet eller antall aktiviteter per uke.

Skjermbilde_2023-05-05_kl._12.49.34-removebg-preview.png

Klar for å komme igang?

Last ned appen her!

app store2.png
google play.png
bottom of page