top of page

Hvem er vi

VimScore er laget for at flere skal lykkes med sine helse- og treningsprosjekter. Vi ønsker å nå alle, og spesielt gruppen som føler seg usikre på trening eller sliter med et ‘knowing-doing-gap’.

 

VimScore skal være et digitalt supplement til tjenester fra andre helse- og treningsaktører. Appen skal berike kundeopplevelsen hos våre partnere. Vi oppfatter at den varme, menneskelige hånden er viktig for å lykkes som støttespiller innen helse og trening.

​Vårt oppdrag

VimScore er en app og plattform som tilpasser seg premissene til hvert enkelt individ på en balansert måte. Variert trening øker livskvaliteten og forbedrer helsen. Vi er opptatt av å skape vedvarende motivasjon og trivsel gjennom mestring, anerkjennelse og glede. Dette blir til en vinn-vinn-situasjon for hvert enkelt individ og våre partnere.

Les også om Sweetzpot, vårt sensorselskap som blant annet utvikler Flow - en pust, puls- og bevegelsessensor i ett. 

Petter Nygaard

Chief Executive Officer

Petter er utdannet sivilingeniør innen Industriell økonomi og administrasjon.


Han har 15 års jobberfaring innen ledelse og forretningsutvikling fra Intility, Stamina Helse og Decisive. Petter har også videre utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og erfaring som personlig trener.

Ken Fjeldberg

Chief Operating Officer

Ken har en mastergrad i fysisk prestasjonsevne, og har en bachelor i trening, helse og prestasjon fra Norges idrettshøgskole.

I tillegg til livslang erfaring med forskjellige treningsformer har han jobbet med kundeservice og mennesker siden 2014, og mer nylig jobbet som personlig trener i SATS.

Trygve Laugstøl

Chief Technology Officer

Trygve er utdannet i elektronikk fra fagskolen og systemutvikling ved universitetet i Oslo.


Han har jobbet som konsulent innenfor systemutvikling i 15 år, og har de siste 5 årene jobbet utelukkende på startups. I 2014 startet han Fiken AS med tre andre.

Monica Stefferud-Helle

Head of Communication

Monica har 6,5 års utdannelse som lektor og programmering. Hun har tidligere jobbet som lektor på ungdomsskole og vgs, men har nå startet eget firma hvor hun leverer digitale tjenester og markedsføring.

På fritida er hun opptatt av klatring, men elsker også squash!

Forankring i forskning

VimScore springer ut av forskning på generell folkehelse og idrettslære slik at brukerne skal kunne få mest mulig uttelling for minst mulig tid. I tillegg er vår kommunikasjon positivt veiledende og snill. For VimScore handler ikke trening om å strebe etter kroppslige- eller idrettslige resultater, men om allsidighet og trivsel.

Det fysiske testbatteriet og grunnlaget for appens øvelser og treningsformer er forankret i The ALPHA-FIT Test Battery. Dette ble gjennomført som en del av prosjektet ALPHA (Assessing levels of physical activity and fitness) ledet av Karolinska Institute, Sverige, og finansiert av EU, GD SANCO.

Les mer om VimScore

For deg

For bedrift

For partnere

bottom of page