top of page

Step-by-step guide til nedlasting og bruk av VimScore.

Nedlastning og onboarding:

 1. Last ned VimScore appen fra GooglePlay eller AppStore.
   

 2. Gjennomfør onboarding og legg inn alder og kjønn.
   

 3. ​For å finne øvelser som best passer deg må du registrere din VimScore:

  1. På siden "Score" trykker du på "Ny test" og velger selvevaluering. Her drar du enkelt en slider mellom 0 og 100, hvor en score på 50 regnes som gjennomsnittlig for hver kapasitet. 

  2. Diamant-diagrammet i appen illustrerer din VimScore og danner grunnlaget for hvilke øvelser du vil få. Jo høyere score du har, desto mer avanserte øvelser vil du bli anbefalt.
    

 4. For at appen skal vite hvem du er, og for at vi skal få registrert din trening korrekt i VimChallenge, må du logge inn med din registrerte (jobb) e-post. Dette gjør du under "Profil". Her trykker du "logg inn eller lag konto", skriver inn e-postadresse, og trykker "Send kode". Du vil få tilsendt en kode på mail som må fylles inn,  og du kan trykke "Logg inn".
   

 5. Sett deg et mål. På "Hjem"-siden vil det være et kort som sier "Du har ikke satt et mål enda." Trykk på dette kortet for å sette deg et mål. For VimChallenge er det viktig at du velger "Minutter per kapasitet". Her handler det ikke om å være overambisiøs, men å sette seg et enkelt og realistisk mål som du vil klare å gjennomføre hver uke.

Hvordan bruke appen:

 1. Ved å trykke på VimScore ikonet i midten av nedre menyen kan du enten:

  1. Få appen til å lage treningsprogram til deg ved å trykke “Lag økt”. Her velger du antall minutter tilgjengelig, og hvor du er.

  2. Under “Lag økt” kan du også velge “Tilpass” – da bestemmer du selv hvor mange minutter du vil trene innenfor hver kapasitet.

  3. For å registrere egentrening å trykker du på “Registrer aktivitet”. Herfra søker du på aktiviteten du har gjort og legger inn antall minutter du har trent. Da vil vi regne ut hvor stor andel av aktiviteten som går til de forskjellige kapasitetene, basert på ditt erfaringsnivå og treningsintensitet. 

  4. Hvis du ikke finner aktiviteten du har gjort ved å søke, så kan du velge "annet", og definere fordelingen selv. Gi aktiviteten et navn og legg inn antall minutter du har trent innenfor en eller flere av kapasitetene. 
    

 2. Når du har laget en VimScore-økt vil du få en variert og sammensatt økt basert på ditt mål og nivå. Du kan sveipe mellom øvelser med tilsvarende treningseffekt og nivå, dette er relevant dersom et treningsapparat er opptatt eller ikke tilgjengelig der du er, eller bare fordi du foretrekker et alternativ. Alle øvelser har inntil 5 alternativer. Ved hjelp av tannhjulet oppe til høyre kan du også hoppe over en øvelse hvis du ønsker det. Ved bare å trykke deg videre registreres øvelsen som gjennomført.
   

 3. Når økten er gjennomført får du en oppsummering av økten. Når du lagrer denne vil kake-diagrammene med en kake per kapasitet (treningsform) starte å fylle seg opp. Her vil du se at det fylles opp både på individuelt og lag-nivå.

MyVimScore.com:

For å se sammendrag for utfordringen (enten individuelt eller på lagnivå) så kan du trykke på navnet på utfordringen på Hjem-siden i appen. Da blir du tatt med til MyVimScore, hvor du logger inn på samme måte som i appen. Her kan du se full oversikt over utfordringen, og bidraget fra hver enkelt deltaker eller lag (du kan også gå til my.vimscore.com på andre enheter). Det er en rød X ved siden av navnet ditt inntil du fullfører ditt ukentlige mål. Så snart du har nådd aktivitetsmålet blir det markert med et grønt checkmark. 

På MyVimScore vil du også kunne se progresjonen til de andre, men uten info om hvert enkelt lagmedlem ved lagutfordringer.

Spørsmål?

Har du noe du lurer på eller noe som er uklart, ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail: hei@vimscore.com. Vi tar også gjerne imot tilbakemeldinger og forslag til forbedringer, og prioriterer videre utvikling basert på tilbakemeldinger fra våre kunder!

 

bottom of page