top of page

For deg

Sliter du med å gjøre trening til noe regelmessig? Har du lyst til å komme i bedre form?

Å være aktiv lønner seg

Vår erfaring er at folk som kommer i gang med regelmessig fysisk aktivitet ofte opplever en nedgang i rygg- og nakkeplager og migrene, samtidig som de opplever å få mer overskudd, glede, og selvtillit. Vi ønsker å bidra til at flest mulig får oppleve de gode følelsene man får ved å være litt mer aktiv, og vi lover å støtte deg på veien.

VimScore hjelper deg med å gjøre trening til en vane

En enkel app som gir varierte treningsøkter tilpasset deg.

Tiden på øktene velger du fra 2 til 120 minutter.

Et bredt faglig øvelsesbibliotek med animasjoner og infokort.

Oversikt over hvor langt du er på vei mot ditt personlige ukemål.

Mulighet for å logge egentrening.

Bruk VimScore gratis ut året!

Få 30 min gratis VimCoaching

Vi ønsker at du skal komme godt igang med VimScore og ønsker å legge forholdene til rette for optimal gevinst. Vi ønsker derfor å gi deg 30 min gratis VimCoaching for å hjelpe deg med å fastsette en god rutine som går opp med hverdagslivet ditt.

Hvorfor bruke VimScore?

La VimScore motivere til variert og effektiv trening hvor og når det måtte passe deg. Appen gir deg treningsøkter med en god miks av utholdenhet, styrke, fleksibilitet og balanse.

 

I  VimScore bestemmer du hvor mange minutter du ønsker å bruke i uken på trening. Vi anbefaler å sette et mål som inneholder minutter innen fire ulike treningsformer, og gradvis øke målsetningen for å oppnå god helseeffekt på musklene, hjertet og hjernen din. 

VimScore + Kostholdsendring = 

VimScore er skapt for å hjelpe folk med å leve et bedre og sunnere liv. Det gjør vi ved å oppfordre til variert fysisk aktivitet og trening, og ved å bidra til å gjøre aktivitet til en vane. Likevel ser vi også at det er lurt med en kostholdsendring for folk flest for å oppnå best mulig energinivå og overskudd.

Vårt ønske er at du skal komme i bedre form på dine premisser. Det ønsker også Kostholdsendring AS. Vårt samarbeid med Kostholdsendring AS bidrar til at du tar vare på kroppen din uten at du må gå til drastiske endringer. Vi hjelper deg der du er. På denne måten øker vi sjansen for at du lykkes og ønsker å fortsette i riktig retning.

Slik hjelper vi deg videre

Oppstartsamtale med VimScore (30 min)

Profil Katrine (1).jpg

Oppstartsamtale med Kostholdsendring (90min + 90min)

Motta et fleksibelt kostholdsfundament, en konkret plan basert på dine nåværende vaner

Oppfølgingssamtale med VimScore (30 min hver 2. uke i 2 mnd)

Oppfølgingssamtale med Kostholdsendring (60 min)

Profil Katrine (1).jpg

Fordeler med å bruke Vimscore

Sove

Sliter du med å sove?

Regelmessig trening kan bidra til å forbedre søvnkvaliteten og redusere søvnproblemer på ulike måter. Fysisk aktivitet kan redusere stress og angst, som i noen tilfeller kan være årsaker til søvnproblemer. Noe av dette skyldes frigjøringen av endorfiner som kan bidra til å redusere stress og øke følelsen av velvære. Trening kan også øke søvneffektiviteten, altså den tiden en faktisk sover i forhold til tiden en tilbringer i sengen. På den måten kan en få en bedre søvnkvalitet og redusere søvnløshet. Fysisk aktivitet kan også øke mengden dyp søvn, som er en viktig fase i søvnsyklusen. Dette er forbundet med muskelvekst, reparasjon av vev, hormonbalanse og den generelle helsen. I tillegg kan trening også bedre reguleringen av døgnrytmen, som igjen bedrer søvnkvaliteten. Færre forstyrrelser i døgnrytmen bedrer vår mentale helse. En stabil døgnrytme kan bedre vår ytelse og konsentrasjon når vi er våkne.

Les mer om

For bedrift

For partnere

Ta en selvtest for å oppnå best mulige resultater

Utviklingen på din treningsinnsats kan du holde øye med, enten ved å ta fysisk VimScore test eller ved å gjøre en selvevaluering. Ta kontakt med oss for å finne din nærmeste veileder for test, eller bare start appen med selvevaluering!

bottom of page